Meet the Architects of the Future

Nederland staat bol van getalenteerde industrial designers, biobased designers en ondernemende creatieven die elke dag de wereld een klein beetje mooier, slimmer, veiliger en duurzamer maken. ID/C ???????????????????????????????????????? ???????????????????????? + ???????????????????????? is een unieke collectie ontwerpers die Dutch Innovation voor je samenbrengt in een conferentie en expositie.

Ontmoet de ???????????????????????????????????????? ???????? ???????????? ????????????????????????

Op 11 en 12 mei delen tientallen biobased designers, ontwerpers, kunstenaars, technologen en visionairs hun inzichten, kennis en ervaringen in de tweedaagse Dutch Innovation Days conferentie.

Maak kennis met de baanbrekende ontwerpen en concepten van Emma van der Leest, Iris Cuppen, Fides Lapidaire, Hille van der Kaa, Lucas De Man, David Lisser, Gijs Schalkx, Edwin Dertien, Marieke van der Burg, Bas de Wolf, Kim Winder, Ronald van der Meijs, Ton Nieuwenhuis, Nils Bader, Sharelly Emanuelson, Stephan Duquesnoy en Carlijn Kingma en nog tientallen designers en change makers.

Ervaar ???????????????????????????????????????? ???????????????????????? + ????????????????????????

Voel, ervaar, ruik en proef de producten van de toekomst, nieuwe materialen, ondenkbaar voedsel, AI kunst, biobased prototypen en interactieve installaties in de DID Expo ????????’???? ???????? ???????????? ????????????????????????. Een experience vol creativiteit en technologie geopend van 11 tot en met 13 mei in Het Warenhuis, in de binnenstad van Enschede.

Enkele highlights:

Lucas de Man neemt je mee in zijn missie om het Nederlandse paviljoen voor de ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? in Osaka te realiseren. Volledig bio based. Hij doet een oproep hem hierbij te helpen. Concepten van zijn werk zijn te zien en aan te raken in de expo waar storytellers je meenemen in de wereld van bio based design.

Carlijn Kingma onthult hoe zij haar Utopia tekent en aan welk immens project ze werkt voor de ????????ë???????????????????? in Venetië. Je ontmoet Carlijn tijdens de conferentie in de Grote Kerk of in de haar gecureerde Wunderkammer in de binnenstad van Enschede.

Hille van der Kaa heeft een stalen koe gemaakt waarmee ze machinaal melk produceert, zonder dat hierbij koeien nodig zijn. Ook Hille heeft haar eigen ???????????????????????????????????????????????? in de binnenstad gecureerd.

Nils Bader is directeur van de International ???????????????????? ???????????????????????? ???????????? en onthult de geheimen van Duurzaam Industrial Design.

Meer zien?

Check het programma hier.

More News

Newsletter

The first to know!