Hoe tackelen we het voedsel probleem en wat weten we eigenlijk over eten? Fooddesigner Marije Vogelzang gaat in gesprek met Erwin Houtzager, oprichter van algenproducent Phycom over wat we eten over 10 jaar. Dat proeft naar meer.

Hoe tackelen we het voedsel probleem en wat weten we eigenlijk over eten? Fooddesigner Marije Vogelzang gaat in gesprek met Erwin Houtzager, oprichter van algenproducent Phycom over wat we eten over 10 jaar. Dat proeft naar meer.
On November 8, 2023, our first Innovationtour went to Eindhoven, uncovering the city’s innovation hotspots. Throughout the day, we experienced a series of visits to
(Dutch spoken podcast) In aflevering 3 van de 𝗡𝗲𝘄 𝗖𝗼𝗺𝗳𝗼𝗿𝘁 𝗭𝗼𝗻𝗲𝘀 podcast gaan met Martha Riemsma en Peter Oosterwijk in gesprek met Boris Veldhuizen van Zanten over de verkoop
Are you ready for an unforgettable journey through the world of innovation? Mark your calendars for November 8th and join us on an the Innovationtour
© 2023 Dutch Innovation Days
The first to know!